Ga naar de inhoud

Klaar voor mijn solo fietstocht van Zwitserland naar Italië (S3 P2:E1)

Ik kan mijn enthousiasme nauwelijks bedwingen, want op maandag 3 juli 2023 begint mijn nieuwste avontuur tijdens het tweede deel van mijn derde seizoen (S3 deel2): een epische fietstocht van het prachtige Genève in Zwitserland naar het betoverende Rome in Italië. De tocht zal 10 fietsdagen in beslag nemen waarbij ik 1500 km en een hele berg hoogtemeters overbrug. Het is de volgende uitdaging op mijn wereldwijde fietsavontuur.

Cycling Adventure 15 (CA15) is mijn pad van persoonlijke groei waarmee ik mensen wil inspireren hun eigen pad van persoonlijke groei te ontwikkelen in deze snel veranderende wereld.

Eerst een terugblik op een fantastisch fietsavontuur in Zuidoost-Azië in het begin van dit jaar

Compilation S3 part 1

Voordat ik vooruitkijk naar mijn komende reis, wil ik graag even terugblikken op mijn laatste solo-fietsavontuur in Zuidoost-Azië. Het was een ongelooflijke ervaring die mijn wereldbeeld aanzienlijk heeft vergroot. Ik heb kunnen proeven van de lokale cultuur en gewoonten, toffe mensen ontmoet, mijn grenzen verlegd en adembenemende landschappen doorkruist. Mijn blogpost over dit avontuur kun je hier lezen.

Voldoende training zorgt voor een ‘relaxere’ sfeer tijdens de zwaardere etappes.

Er zijn geen afbeeldingen.

Om me voor te bereiden op mijn nieuwste uitdaging, heb ik de afgelopen maanden intensief getraind. Ik ben ontzettend dankbaar voor de begeleiding van Thiago, mijn geweldige coach, die me heeft geholpen mijn fysieke conditie naar een hoger niveau te tillen. Zijn expertise en motivatie hebben echt het verschil gemaakt, en ik ben hem daar zeer erkentelijk voor.

Ter voorbereiding op deze reis heb ik deelgenomen aan verschillende wielerwedstrijden. Deze wedstrijden hebben me de gelegenheid gegeven om mijn vaardigheden aan te scherpen en mijn uithoudingsvermogen te vergroten.

Een van de redenen waarom ik zo uitkijk naar deze fietsreis is het feit dat ik eindelijk eens een tijdje niet hoef te praten. Ik hou van sociaal contact, maar soms is het heerlijk om gewoon in mijn eigen gedachten te zijn en de wereld om me heen te laten passeren. Op de fiets kan ik volledig opgaan in het moment, genieten van de schoonheid van de omgeving en mijn geest tot rust laten komen.

Ik ben er zeker van dat deze tocht naar Rome me zowel fysiek als mentaal zal versterken. Ik zal zeker afzien, mezelf tegenkomen en nieuwe hoogten bereiken. Het is een reis die ik met hart en ziel aanpak en ik kan niet wachten om te ervaren wat er voor mij ligt. Mijn eerste verhaal post ik na vijf fietsdagen tijdens de rustdag in Firenze en daarna post ik nog een verhaal bij aankomst in Rome.

Ik nodig jullie uit om mij te volgen op mijn blog, waar ik mijn ervaringen, avonturen en uitdagingen zal delen. Ik zal proberen jullie een glimp te geven van de schoonheid van de landschappen die ik doorkruis en de bijzondere ontmoetingen die ik onderweg zal hebben.

Bedankt voor jullie steun en aanmoedigingen tijdens mijn fietsavonturen. Het betekent veel voor me en motiveert me om door te blijven gaan. Laten we samen op dit nieuwe avontuur gaan en de wereld op twee wielen verkennen!

Vanaf maandag 03/07/23 tot en met donderdag 13/07/23 is de route van S3 (deel 2) Europa – Zwitserland/Italië hier live te volgen.

  Taminau Luc
  25 Jun 2023
  9:13pm

  Dag Bart,

  Fijn dat je ons op de hoogte houdt van uw nieuw fietsavontuur.
  Hou het veilig. We zijn benieuwd naar uw volgende fietsavonturen
  Groetjes van ons.
  Reine en Luc.

  Dirk Verzee
  25 Jun 2023
  9:14pm

  Ik kijk al uit naar je spannende en inspirerende verhalen Bart.
  Alvast veel succes gewenst op je levenspad.🙏🤞
  “big brother watching you” 🧐🫣😉🤣

  Van Esbroeck Sven
  25 Jun 2023
  9:25pm

  Succes makker!
  Je gaat dat weer super doen zoals je voorbije avonturen.👌
  Geniet er van!!!😉👍

  Kristel
  25 Jun 2023
  10:53pm

  Veel succes Bart, je gaat dat weer goed doen!

  Patrick Redant
  26 Jun 2023
  7:32am

  Veel succes Bart!
  Geniet van je fietstocht en rij voorzichtig!

  Patrick Redant
  26 Jun 2023
  7:33am

  Veel succes Bart!

  Thiago
  26 Jun 2023
  8:50pm

  Hey Bart,
  It’s a pleasure helping you with your physical health🙏🏼. You are very dedicated and open to new ways of training. You are doing extraordinary, and this trip will be amazing!I wish you a lot of fun, energy and no flat tyres 🍀Enjoy, enjoy, and enjoy!

  Matthias Sauvenier
  27 Jun 2023
  7:58am

  Geniet van de nieuwe mooie ervaring, mooie landschappen, Italië en in uw gedachten.

  Amina BENASSAR
  30 Jun 2023
  9:47pm

  « SI VOUS POUVEZ LE RÊVER, VOUS POUVEZ LE FAIRE. »
  Bonsoir Bart,
  Je suis heureuse de pouvoir à nouveau suivre tes aventures.
  Je te souhaite que du bonheur et des moments inoubliables…
  Amina.

  Amina Benassar
  30 Jun 2023
  9:58pm

  « SI VOUS POUVEZ LE RÊVER, VOUS POUVEZ LE FAIRE. »
  Bonsoir Bart,
  Je suis heureuse de pouvoir suivre à nouveau tes aventures👍
  Je te souhaite que du bonheur et beaucoup de plaisir sur la route🌞🥹
  Amina.

  Michael
  7 Jul 2023
  6:29pm

  Genieten bart, genieten!!

  Roli Suter
  8 Jul 2023
  9:46pm

  Salut Bart, vielen Dank für deinen tollen Bericht über unser Kennenlernen am Grossen Sankt Bernard😊

  Ja, es ist so eine Sache mit den Ersatzteilen… Ich habe dir verschwiegen, dass ich letztes Jahr im Zentral Massiv (F) über 4 Stunden mein Rad schieben musste, bis ich zu einer Werkstatt gelang. Das Problem war, dass mein Reifen „zerrissen“ war und ich natürlich keinen dabei hatte…🙈 Da stellt sich für mich die Frage, ob ich halt wirklich nur das Nötigste mitnehme und hoffe… oder versuche ich an alles zu denken und habe dann aber eben genau doch keinen Ersatzreifen dabei…?🤷‍♂️🙈

  Naja, auf dieser Reise um den Mont-Blanc hatte ich Glück..😊

  Ich wünsche dir weiterhin eine gute, unfallfreie Fahrt. Geniesse jeden Pedaltritt👍🏼 und natürlich hoffe ich, dass dein Fahrrad vor defekten verschont bleibt 🍀

  Liebe Grüsse aus def Schweiz, Roli

Geef een reactie